Korkean taivaan alla Kovaäänisin on aina väärässä.

Luottamus ja toverituomioistuimet

Päivitin tämän tapaus al - Taeen.Lehdissä oli juttua sivukaupalla. Merkillepantavaa oli kaksi eri tapaa hypätä laukalle: toinen puoli vaati jo erottamista eduskunnasta, toinen teki hölmöjen puhujasta marttyyriä.

Samoilla perusteilla voi erottaa monta kansanedustajaa ja kunnanvaltuutettua.Tämä ei voi olla näin.Toverituomioistuimet ja media tutkii, syyttää ja toimii tuomarina ?

Arvostan sitä tahoa, joka tuo tähän perälaudan ja säätää  lain: kun henkilö on tuomittu vankeusrangaistukseen (ehdolliseen tai ehdottomaan ) hänellä ei ole enää luottamusta julkiseen tehtävään.Hänen on erottava.

Mitä se on? Asia ei ole vertaisryhmän ratkaistavissa, vaan laki sanoo.Se ei ole mieskohtainen, vaan kaikille sama.Kansalaisluottamuksen menettämisestä voisi aloittaa.Se poistui laista 1969. Tänään moni teini menettää pitkäksi aikaa kelpoisuutensa yhteiskunnan jäsenenä muutaman satasen pikavippikierteessä. Valtuustoissa istuu pahemmasta tuomittuja ja eduskunnan lainkuuliaisuudessa on toivomista.

Kun kollegat haluavat ymmärtää väärintekijöitä, he puhuvat  "inhimillisyydestä" ja "anteeksiannosta" .Se on tässä tekopyhää hyminää, sitä hyväosaisten tunnelmavelliä.Kun saattaa osua omallekin kohdalle.

Onko ratista käry tai vaimon muksiminen, äänestäjien sumuttaminen tai kiihotuspuheet peruste paikan menetykseen vai ei, se olkoon vaalien välillä edustuksellisessa demokratiassa LAIN ratkaistavissa - ellei oma järki osaa.

Noin yleisesti on sanottava, että ihmisen pää on tarkoitettu myös ajatteluun, ei vain koristeeksi.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

Nämä ”toverituomioistuimet” on nähty. Jos omat pallit ovat vaarassa, ihminen heitetään susille. Virheitä ei pidä peitellä, mutta ihmisen ei tarvitse hypätä hirteen saadakseen armoa.
PS! Lykkyä emeritukselle :)

Toimituksen poiminnat